anna_horta
per en 8 Gener 2014
641 Vistes

Ens passem la major part del temps parlant de política i de treballs, però tot això que envolta?

ELS DINERS

Els diners per a què serveixen? en un principi: per pagar la hipoteca, menjar, donar educació als fills, pagar impostos, transport públic i alguns capritxos. Però aquests capritxos a vegades es converteixen en coses innecessàries. Tampoc es tracta de no donar-nos ningún regal pel treball que fem, es tracta de saber-se controlar. Quan una persona té bastants diners, en un principi els gasta per compartir-lo amb els amics, la família... Però la evolució tecnologica de la societat fa que ens els gastem només per a nosaltres. Que si tauletes, móbils, ordinadors, televisions... No dic que no siguin útils però vinga, no ens passem!  Ens queixem de tot quan tindriem que mirar què fem nosaltres primer abans que dir: Ui aquesta noia porta roba de marca, malgasta els diners...

Clar que és important la política i el treball, però primer mirem-nos un moment a nosaltres mateixos.

Potser aquesta noia malgasta els diners, però dient això a les seves esquenes no faràs res. Fes una volta per casa teva i mira tots els objectes, aliments... de veritat necessites tot això? Jo crec que amb un 50 % ja n'hi hauria prou. 

Debeu pensar: això és mot fàcil dir-ho, o, i tu què, també estàs fent servir l'ordinador.

Ja ho anirem treballant tots aquests temes, tinc exemples i explicacions per tot el que dic.

I això no només va dirigit a persones de mitjana edat, no. És per joves, per pares, per juvilats, per tothom qui ho pugui entendre.

Aquest és un dels temes que m'agradaria treballar. No tinc gaire cultura, acabo de sortir d'una etapa complicada de la meva vida, i això és una nova cosa per a mi, com ja e dit. 

Però sóc d'aquelles persones que s'informa, participa i ajuda.

Vui ajudar-vos i qué m'ajudeu.

Un petit favor: M'agradaria què  no fessiu comentaris fora de lloc i en canvi, m'ajudeu a portar aquest projecte cap endevant. Esteu farts/es de persones que només es preocupen per si mateixes? Voleu una educació bona per als nens? Voleu un ensenyament bò per als joves? Tothom vol moltes bones per aquesta societat, si m'ajudeu, fent una petita acció és un principi per començar a posar en marxa la milloració que vols per a aquest societat. Això és una petita cosa, però amb petites coses es pot aconseguir algo gran!

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.